Magasabb profit, több idő és rólatok ódákat zengő ügyfelek! Deal?

Mindezek a sikeres vállalkozások ismérvei. legyen neked is magasabb a profitod, ne vigye el minden időtöket a napi túzoltás úgy, hogy közben kimagasló ügyfélélményt nyújtotok.

Tisztázzuk: mi - mint vállalkozók, mit szeretnénk igazán?

–  Több pénzt, magasabb profitot

Több időt, kevesebb stresszt .
Akkor is menjen a cég, ha a tengerparton koktélozok ” – mondta egy kedves vállalkozó ismerősöm. (/végre a vállalkozásON dolgozni és nem benne tűzoltani: Időt felszabadítani, hogy az erőforrások arra fordítódjanak, ami számít és pénzt hoz a konyhára (skálázódás, kivonni magad a folyamatbol, kulcsember mentesség))

Olajozottan működő céget, ahol mindenki szeret dolgozni és veletek is mindenki imád dolgozni! (átláthatatlan cégből jó folyamatok)

Igazam van, hogy az alábbiak közül legalább egy jellemző rád vagy vállalkozásodra?

Éjjel-nappal dolgoztok, de a bankszámlán nem látszik – megoldás: több pénz kell, hogyan? Jól értékesítési rendszerrel, mely akár 20%ban növeli a profitod – TÖBB PÉNZ” Beérkező leadek nincsneek lekövetve, elvesznek; nincs rálátás az értékesítési csapat teljesítményére. 

Probélma: átláthatatlan projektek, nehézkes rendezvény szervezés, fel-fel tűnő ügyfél elégedtlenség: Építs egy minden tudást tárát, dolgozz sablonokból, Időt kell  felszabadítani, hogy az erőforrások arra fordítódjanak, ami számít és pénzt hoz a konyhára – „JOBBAN, ÁTLÁTHATÓAN és EGYSZERŰBBEN DOLGOZNI” – Kritikus adatok elvesznek, munkatársak ismétlődő, egyszerű feladatokkal vannak ellátva

Probélma: Sok a stressz, mikromenedzsment, tűzoltás és a terepen dolgozás cégvezetőként, „amit te megcsinálsz csak az van megcsinálva!” –>  Megoldás: Skálázódás, sztenderdizálás és  kivonni magát az üzleti folyamatokból, – „SKÁLÁZÓDNI és KIVONNI MAGAD, MINT TULAJDONOS A NAPI MUNKÁBÓL” – akkor is megy a cég, ha Te a tengerparton vagy!

Probléma: egyes munkavállalóktól függés – „KULCSEMBER-MENTES CÉG”

Hogyan növeld akár 20%-al a profitod?

Tudtad, hogy egy jól felépített értékesítési folyamat és rendszer akár 20%-al növelheti jelenlegi eredményeid, profitod?

Építünk egy olyan értékesítési rendszert, mely segítségével akár 20%os profitnövekedéssel számolhatsz:
– automatikusan kiszűri az érdeklődők közül a legjobbakat és megtölti velük a naptárad, így neked csak a valóban releváns leadekkel kell foglalkozni.
– (fél)automatikusan utánköveti kintlévő ajánaltaid, így gyorsabban tudsz üzletet kötni, mint a konkurencia és nagyobb arányban zárod le ajánlataid, ami álltal nő a profitod.
– automatikusan kimutatásokat készít számodra, pár msodperc alatt átlátod céged értékesítését és lehetővé teszi az adatalapú döntéshozatalt.

Hogyan építs cégedbe egy minden tudás tárát? Több ügyfélkiszolgálás egységnyi idő alatt, úgy, hogy a minőség még növekszik is? Hogyan legyen jó ügyfélkommunikációd?

Építünk egy irányítópultot vállalkozásodba, ahonnan játszi könnyedséggel vezérelhető vállalkozásod, rengeteg időt és őszhajszálat megspórolva.

  • mindenki tudja, mi a feladata –> nem kell tűzoltani, 
  • Sablonokból, előre elkészített feladatlistákból dolgoztok, így gyorsabban dolgoztok, kevsebb hibával
  • egy helyen van minden információ, ezért nem kell felsleges kommunikációs köröket futni az ügyfelekkel és elbúcsűzhattok a felesleges, időrabló meetingektől is. 

Hogyan szállj ki a mókuskerékből és dolgozz vállalkozásodON a napi tűzoltás helyett?

Olyan rendszert kell felépíteni, mely lehetővé teszi, könnyedén tudj dleegálni, mindenkinek világos legyen a fealdata és könnyedén tudd ellenőrizni a feladatokat. Ehhez az kell, hogy: 

  • Pontosan dokumentált kulcs feladatokat alakítsatok ki, hogy a munkatrásak helyettesíthetők legyenek, könnyen delegáljatok
  • Egy helyen legyen minden információ, hogy mindenki tudja mi a feladata, mikorra kell elvégezni, így könnyedén átlátható és ellenőrizhető minden, mely rengeteg időt nyer számodra és felszabadít a mindennapi mókuskeréktől

Hogyan tedd kulcsembermentessé vállalkozásod?

Olyan rendszert kell felépíteni, mely lehetővé teszi, hogy a szuperül kidolgozott folyamataitok adják az üzlet értékét, ne pedig 1-2 ember tudása, tapasztalata. De hogyan? 

  • Sztenderd folyamatok és sablonok használata, hogy a 
  • Meglévő folyamataitok teljeskörű dokumentálása
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

CSALI

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

A lenti űrlap kitöltésével foglalj eg számodra szimpatikus ingyenes időpontot, ahol átbeszéljük a részleteket

Minden esetben egy rövid audit az első közös munka, ahol feltárjuk a hiányosságokat és megállapítjuk a lehetőségeket. Szükséges feltétele nagyob volumenű együttműködésnek. 

Az audit alatt részletesen megtervezett projektre kalkulálunk egy ajánlatot, mely elfogadása után rögtön indulhat vállalkozásod fejlesztése! 

small_c_popup.png

Let's have a chat

Contact us!