Céges káoszból fenntartható fejlődés - hogyan dolgozzanak a cégedben hatékonyabban, anélkül, hogy drága és bonyolult rendszereket vennél?

2023. 04. 20. 9:30-11:00, online ÉLŐ adás

Jelentkezz a 2023. 04. 20. 9:30-11:00-én tartott élő, teljesen INGYENES webinárra, és érjük el együtt, hogy vállalkozásodban többé ne tüzet olts, hanem építkezz!

Szeretnél…

… mindezt kevesebb adminisztrációval? 

Átlátható céges folyamatok, mindig tartott határidők játszi könnyedséggel – pénztárcabarát módon? Erről lesz szó!

nap
óra
perc
másodperc

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, vagy nem tudod, hogy lehet a webináriumon hallott lehetőségeket átültetni a te vállalkozásodba, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Hány állítás igaz rád? Ha legalább 3, akkor óriási kockázat, ha nem regisztrálsz... ❗

Milyen égető kérdésekre kapsz választ? 🔥

⭐⭐⭐⭐⭐

„Zolival a közös munka segített átgondolni a folyamatainkat és egy rendszerben elhelyezni azokat. Ajánlom a közös munkát Zolival, mert a szoftverismerete mellett mentalitása is nagyon hasznos.”

– Varga Károly, CraftHub Kft.

⭐⭐⭐⭐⭐

„Zoltán segített átlátnom az ismeretlen területeken, és arra összpontosíthattam, hogyan lehet a legjobban továbblépni, és megalapozni egy nagyszerű céges működést. Köszi Zoltán!”

– Kate Sullivan, Certified OBM, Virtually Connected Solutions

Miért bízhatsz meg az előadó Katkics Zoltánban?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel.

Médiamegjelenések

Már nagyon várlak! Érdekes lesz!

Google Workspace szakértő - digitalizáció

Katkics Zoltán – folyamatfejlesztési és digitalizációs specialista

A nevem Katkics Zoltán. 6+ év multis (Exxon Mobil, Nissan) folyamatfejlesztési tapasztalattal és 10+ folyamatfejlesztési és digitalizációs projekttel a hátam mögött KKV szektorban (köztük több külföldi projekttel) bátran mondhatom, hogy összeállt egy olyan tudás, melynek bírtokában jelentősen tudom csökkenteni vállalkozások adminisztrációs terheit.

Társadalmi felelősségvállalás

A természet, annak megismerése és megvédése különösen fontos számomra. Egész életem meghatározója a Tisza-part, a gyümölcsfák – saját gazdaságomban is gondozok gyümölcsfákat.

Minden egyes vásárlás után 1 db fát ajándékozok szervezeteknek, amely fák Magyarországon lesznek elültetve. Tehát minden vásárlásoddal a faállományt növeled, amely egy újabb lépés a bolygónk és a természet megóvására.

www.webtaker.hu - Minden jog fenntartva!

small_c_popup.png

Let's have a chat

Contact us!